Sherlock sezonul 4

Sezonul 4 din Sherlock a inceput inca de anul trecut in ianuarie 2016. Primul episod a fost un ‘special’ de Craciun, actiunea petrecandu-se spre sfarsitul anilor 1800. Dupa cum spuneam si in lista mea, Sherlock este cel mai bun serial pe care l-am vazut vreodata, iar primul episod a fost la nivelul asteptarilor mele. Din pacate pentru un serial atat de bun, trebuie investita foarte multa munca. Povestea, persoanejele, muzica si efectele trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru a pastra stilul cu care ne-am obisnuit.

La trecerea dintre 2016 si 2017, un an mai tarziu, apare si episodul 2. Nu vreau sa spun ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele, imi place sa cred ca a fost o introducere pentru o intriga mai complexa pentru cele doua episoade care urmeaza sa apara luna aceastaThe Lying Detective – 8 ianuarie si The Final Problem -15 ianuarie. Din descrierea de pe IMDB, cele doua episoade se anunta super faine.

Sa ne bucuram de cele 2 episoade ramase din acest super serial, destept si complex, deoarece exista posibilitatea sa nu avem parte de un sezon 5.

Sherlock sezonul 4

Acest articol are 2 comentarii

 1. Alex Reply

  Am intrat aici doar ca sa aflu cand incepe prison break.
  Sunt nemultunit ca n am gasit aceasta informatie..o zi buna!

  • Ioan Reply

   Imi pare rau ca nu ai aflat cand o sa apara Prison Break dintr-o postare despre Sherlock.

   Prison Break va aparea in luna martie.
   O lista completa a episoadelor -> aici.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *