Metrorex, ce facem cu oamenii care vand flori pe peron?

Avand in vedere ca circul destul de des cu metroul (3-4 drumuri pe zi) si ca am vechime in domeniu, as putea probabil sa imi iau ‘doctoratul in metrouri’.

Stiti mesajele alea dragute pe care le rosteste cu gingasie crainica din metrou? Duduia cu vocea de aur, aceasta Marioara Murarescu a metrorex-ului spune asa: ‘nu incurajati cersetoria dand bani sau foloase materiale cersetorilor din metrou, aveti dreptul la un transport civilizat’.

Total de acord, chiar ar fi nasol sa trebuiasca sa adopti tehnicile anti-cersetori (stiti ce zic – te prefaci ca te uiti la telefon, in alta parte, in gol), mai ales la ora 8 dimineata.

Dar uite ca nu am incurajat cersetoria dand bani sau foloase materiale si totusi dreptul meu la un transport civilizat este incalcat zilnic, atat dimineata, cat si seara, atat la Dristor, cat si la Nicolae Grigorescu:

Astazi vindeau bujori rosii si lacramioare.

Nenea Metrorex, se poate sa rezolvam cumva aceasta problema? Le pot identifica, sunt aceleasi 4 de fiecare data.

Cu banii pe care i-am dat pe abonamente imi puteam lua o masina. Nu, serios, am intrat la liceu in 2007 – au trecut 10 ani de atunci; 4 ani de liceu, 3 ani de facultate, 3 de munca. Pentru anii de studiu scadem vacanta, vin 9 luni inmultit cu 7 la care adaugam cele 12 luni x 3 ani de munca.

Cam 111 luni in care mi-am cumparat abonament. La un pret mediu de, sa spunem, 45 de lei (pentru ca in perioada in care aveam carnet de elev dadeam mai putin) rezulta un total de aproximativ 4995 lei.

Nu Audi, dar un Matiz tot imi luam.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *