Hotia, coruptia si bataia lor de joc m-au manipulat sa ies in strada

Aseara ne-am strans cam 300.000. Asta inseamna de 6 ori capacitatea Arenei Nationale, deci cam 1 din 6 bucuresteni au fost duminica, 5 februarie 2017, in Piata Victoriei (statistica oficiala spune ca Bucurestiul are aproximativ 2 milioane de locuitori).

PSD-ul spune ca suntem manipulati. Manipulati de catre cine? Pe mine nu m-a manipulat nimeni, nu m-a chemat nimeni, nu mi-a dat nimeni nimic ca sa fiu acolo. Imi aminesc cum acum vreo 2 veri, la noi in cartier, baietii primeau bani pentru a duce oameni la adunarile pro PSD. Se dadeau 100 de lei de om, din care ala care te chema isi oprea 50. Cine imi spune ca nu e asa poate sa moara in cele mai mari chinuri.

Revenind la Piata Victoriei… In stanga, un grup de tineri regreta ca nu s-a dus la vot… In dreapta, o fata care ii da pancarda sotului ei pentru ca i-au inghetat mainile.. Chiar daca este frig, lumea a iesit si protesteaza in strada.

– Domnii “baieti” de la conducere, imaginati-va ca oamenii au renuntat la confortul de acasa pentru a iesi sa va bata obrazul, nu sunt oameni care au jurat ca vor apara interesele tarii, sunt oameni care au iesit pentru ca asa au simtit.

Pensionarii s-au strans si ei. S-au strans la Cotroceni pentru ca s-au plictisit de ‘mireasa pentru fiul meu’. Printre sutele de lucruri pe care pensionarii nu le inteleg se numara si faptul ca daca noi nu mai mergem la munca, ei nu isi vor mai primi pensiile pentru care isi compromit integritatea. E greu de inteles, dar nu ai cum sa ii judeci. Batranii sunt naivi, usor de manipulat. Nevoia i-a facut asa. Trist.

Am avut parte si de 2 momente frumoase:

1. Atunci cand toata lumea a aprins lumina:

2. Atunci cand s-a facut liniste:

Alte articole interesante pe aceasta tema:

– Niste poze faine -> aici.
– Olguta Vasilescu vorbeste prostii -> aici.
– Ce facem in continuare? -> aici.
– S-a incercat dezamorsarea protestelor -> aici.
– Site-urile din afara scriu despre noi: NYTimes, TheGuardian, BBC, CNN, si multe altele.
– Cam asa a aratat ieri Piata Victoriei:

Acest articol are 6 comentarii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *